Jardí a escena 2019

Jardí Artístic 4 SOLDATS

Samarreta bàsica roja mànega llarga amb ornamentació daurada cosida o apegada als muscles i al pit, pantaló llarg negre, sabata negra, mitjons blancs fins al genoll.

No han de portar el barret de la foto, ni la cinta blanca al lateral del pantaló.

Jardí Artístic 5A MARINERS

Samarreta mànega llarga o curta, pantaló blanc llarg o curt, sabata blanca o negra, gorro i balona tipo els de la foto.

Jardí Artístic 5B RATETES

Samarreta mànega llarga o curta gris i pantalons llargs gris, fer oval per la panxeta de color blanc, rosa, beige… Sabata negra. Fer-los orelles amb diadema i cua llarga fins a terra, sense que arrastre. Els bigots els portaran pintats.

∗El formatge que hi ha a la foto NO l’han de portar.

Jardí Artístic 5C MICOS BLAUS ALATS

Samarreta mànega llarga o curta BLAVA (no marron com a la foto) amb oval blanc per la panxeta. Pantalons/legins/calces blau, sabata fosca. Diadema amb orelles i ales amb paper wc o tissues.

Jardí Artístic 6 A i B CIUTADANS i adults Ja 1-3

 

Ells: pantalons pirata (color lliure), mitjons blancs fins als genolls, sabata negra amb hebilla daurada o platejada goma eva, camisa ampla blanca o beige amb llaçada al coll (es pot fer amb blonda de paper de safata de pastissos), opcional: jupetí, casaca… Ens recreem amb la imatge del trage de torrentí.

Elles: amb faldes llargues, brusa, cosset («corpiño»), recreant-se un poc amb el tratge de fallera.

Jardí Artístic 6C ESSERS EXÒTICS

Podeu crear els vostres propis essers. Inventeu el que considereu tenint en compte que porten la cara despejada, si que pot ser pintada i còmode per al moviment i dansa. Es tracta de que hi haja molta varietat i colorit, no volem que vagen iguals. Nosaltres pensem en imatges tipo:

Jardí Artístic 7 Art i Música CIUTADANS COMERCIANTS i adults JA1 a 3

Aquestos recreen els ciutadans de la època amb vestimenta de treball. Aquestos són examples, podeu fer lliurement una vestimenta que recree aquesta època i aquestes maneres de vestir.

Jardí Artístic 7 dansa PIRATES

Lliurement cada alumne ha de recrear el personatge pirata. No unifiqueu la vestimenta.

Jardí Artístic 1, 2 i 3 CUQUETES DE LLUM

Samarreta mànega llarga negra, legins, calces o pantalons negres, sabata negra, tutú de tul verd que se’l posaran al coll, en lloc de a la cintura. Antenetes negres amb diadema per al cap. Hem fet dos versions: amb 3 llumetes de ciri o cinta de leds, tot alimentat amb piles i cosit o siliconat al tul.